Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@04:35:19 GMT

خطر گرمایش روی دمای شبانه کره زمین چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۰۱۱۶

خطر گرمایش روی دمای شبانه کره زمین چیست؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، یک مطالعه جدید نشان می دهد که محیط شبانه ما با سرعت بیشتری نسبت به روز در حال گرم شدن است  و این می تواند برای بسیاری از گونه ها مضر باشد.

محققان دانشگاه اکستر پس از تجزیه و تحلیل بیش از سه دهه داده های روزانه دما از سراسر جهان، به این نتیجه رسیده اند که در گرم شدن سیاره ما هنگامی که در حال چرخش روی محور خود است عدم تقارن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوابق آب و هوایی از ۱۹۸۳ تا ۲۰۱۷ گسترش یافته است و یک پایگاه داده سنگین از خوانش های شش ساعته درجه حرارت سطح برای تیم دانشمندان در طول گرمترین سالهای تاریخ ثبت کرده و به آن ها ارائه می دهد.

در بعضی از نقاط، روزها به طور قابل توجهی گرم می شوند در حالی که دمای هوا در شب به سختی تکان می خورد. حتی برخی اوقات برای بعضی از محیط ها خنک کننده قابل توجهی وجود داشت. اما در بیش از نیمی از سطح زمین این سیاره میانگین افزایش درجه حرارت سالانه در شب یک چهارم درجه سانتیگراد بیشتر از دمای روز بود.این کم شدن هر سال ممکن است ریز به نظر برسد، اما با گذشت زمان اضافه می شود و تأثیر قابل توجهی بر محیط زیست داشته باشد.

دانیل کاکس  بوم شناس دانشگاه اکستر اظهار کرد که گونه هایی که فقط در شب یا روز فعال هستند تحت تأثیر قرار می گیرند.

برای درک بهتر نیروهای محیطی، تیم همچنین مجموعه ای از داده ها را در مورد سایر عوامل آب و هوایی مرتبط مانند رطوبت و بارش جمع آوری کرد. آنها همچنین تفاوت های منطقه ای را در رشد پوشش گیاهی مقایسه کردند.

نتایج نشان داد که گرم شدن کره زمین مقدار اضافی انرژی را به سطح سیاره به دام می اندازد  و جو را به نگه داشتن رطوبت ترغیب می کند و سپس به ابر تبدیل می شود. ما همچنین می دانیم که ابرها در انعکاس طول موجهای خاصی از نور دخیلند. در طول روز، این می تواند به محافظت از سطح در برابر انفجار خورشیدی کمک کند.

انتهای پیام/

مژگان الیکایی کد خبر: 1075209 برچسب‌ها گرمایش زمین زمین دانشگاه اکستر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گرمایش زمین زمین دانشگاه اکستر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سلین» دومین نقطه پربارش کشور در شبانه‌روز گذشته

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌ کل هواشناسی کردستان گفت: روستای سلین سروآباد در استان کردستان با ۵۵ میلی‌متر بارندگی، دومین نقطه پربارش کشور در شبانه‌روز گذشته بود.

علی پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: روستای سلین با ۵۵ میلی‌متر و شهر سروآباد با ۴۸ میلی‌متر در رده‌های دوم و چهارم پربارش‌ترین نقاط کشور در شبانه‌روز گذشته قرار گرفتند.

وی افزود: شهرهای بیجار نیز ۳۳.۵ میلی‌متر، بانه ۳۳، مریوان ۳۲، سقز ۳۰، سنندج ۲۵، دیواندره ۲۴، کامیاران ۲۱، دهگلان ۱۹ و قروه ۱۱ میلی‌متر بارش را در شبانه‌روز گذشته داشتند.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان خاطرنشان کرد: امروز بارش‌ها به صورت پراکنده و بیشتر در بخش غربی استان همچون شهرهای بانه، مریوان و سروآباد ادامه دارد و فردا نیز در شهرهای مریوان و سقز وقوع بارش‌های پراکنده دور از انتظار نیست.

پناهی ادامه داد: طی روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه وضعیت هوای استان پایدار است، اما در صبح روزهای چهارشنبه و پنجشنبه شاهد افت دمای هوا خواهیم بود به گونه‌ای که در ارتفاعات مرکزی، شمالی و شرقی استان به محدوده یخبندان نزدیک می‌شود.

وی اضافه کرد: از روز پنجشنبه تا اواسط هفته آینده دمای هوای روزانه افزایشی بوده و به طور میانگین انتظار داریم حدود شش تا هفت درجه سانتی‌گراد افزایش پیدا کند.

کد خبر 751467

دیگر خبرها

  • ثبت رکورد گرمای هوا از غرب کره زمین به شرق رسید
  • پربارش‌ترین مناطق استان سمنان در شبانه‌روز گذشته
  • راه‌حل انقلابی در مهار گرمایش زمین: تبدیل مستقیم و پاک کربن دی‌اکسید به سوخت
  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • ترفندهایی برای سرحال شدن بعد از خواب شبانه
  • آغاز عملیات سم‌پاشی شبانه درختان منطقه ۱۲ اصفهان
  • «سلین» دومین نقطه پربارش کشور در شبانه‌روز گذشته
  • بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح با روش محققان دانشگاه تهران
  • ثبت ۵۰۰ فقره تصادف در شبانه‌روز گذشته در مشهد
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است