Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت آمازون وعده داده در راستای حفاظت از محیط زیست تا سال ۲۰۴۰ انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و دی اکسیدکربن را از طریق کارخانه‌ها و مراکز حرفه‌ای خود متوقف می‌کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که رئیس جمهور آمریکا اعتقاد چندانی به تخریب محیط زیست بر اثر گرمایش کره زمین ندارد، شرکت‌های فناوری این کشور در تلاش هستند تا تعهدات آمریکا را در توافقنامه زیست محیطی پاریس عملی سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس مفاد این موافقتنامه باید انتشار دی اکسیدکربن در جو کره زمین تا سال ۲۰۵۰ به صفر برسد و در غیر این صورت گرمایش زمین به سطحی خطرناک و غیرقابل بازگشت خواهد رسید.

شرکت آمازون با صدور بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرده قصد دارد تا سال ۲۰۴۰ به هیچ وجه گاز دی اکسیدکربن را به هیچ شیوه‌ای در جو کره زمین منتشر نکند.

در بیانیه مذکور که به امضای جف بزوس مدیرعامل آمازون رسیده، تصریح شده: اگر شرکتی مانند آمازون که سالانه بیش از ۱۰ میلیارد کالا و محصول مختلف عرضه می‌کند می‌تواند ده سال زودتر به مفاد توافقنامه پاریس عمل کند، پس تمامی شرکت‌های دیگر تجاری و فناوری نیز قادر به این کار هستند.

بزوس در این بیانیه از مذاکره‌ها و گفتگو‌های خود با مدیران برخی شرکت‌های بزرگ تجاری دیگر در جهان به منظور یافتن روش‌هایی به منظور حفاظت موثرتر از محیط زیست نیز خبر داده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت آمازون گازهای گلخانه ای حفظ محیط زیست گرمایش زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۷۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم

سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مخرب دفع غیر بهداشتی پسماند‌ها به ویژه زباله‌های بیمارستانی گفت:رهاسازی مقداری از این پسماند‌ها منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و در نتیجه آلودگی محصولات و مواد غذایی می‌شود.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«فاطمه محمدبیگی» سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون میزان آسیب‌زا بودن عدم بازیافت و یا معدوم‌سازی بهداشتی پسماند‌ها اظهار کرد:یکی از مهمترین مواردی که در فراکسیون محیط زیست مجلس پیگیری می‌کنیم موضوع دفع بهداشتی پسماند‌ها به ویژه پسماند‌های عفونی و بیمارستانی است.


سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخرب بودن زباله‌های بیمارستانی افزود: این نوع پسماند‌ها به دلیل شاخص آلایندگی بسیار بالای خود می‌تواند مضرات و خطرات زیادی برای بهداشت انسان، حیوان و یا محیط انباشته شده در آن داشته باشد؛ لذا، با توجه به این موضوع، آیین نامه‌ای تدوین شده که طی آن دفع پسماند‌های بیمارستانی به شکل ویژه‌ای صورت بپذیرد.


وی تصریح کرد: هر ساله سازمان نظام پزشکی کشور با قراردادی که بین مطب‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز بیمارستانی با سازمان دفع پسماند‌ها منعقد می‌سازد این چالش را مدیریت می‌کند. در حال حاضر ما نیازمند ارتقاء سطح استاندارد دفع پسماند‌ها و همچنین تفکیک آن‌ها از مبداء به ویژه زباله‌های بیمارستانی هستیم.


این عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: رهاسازی مقداری از پسماند‌های بیمارستانی منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و سپس آلودگی مواد و محصولات غذایی می‌شود.


مشروح گفته‌های محمدبیگی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: دفع پسماند ، پسماند مخرب ، محیط زیست ، آلودگی محیط زیست ، فاطمه محمدبیگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAG

دیگر خبرها

  • انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران  
  • بیانیه شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای ایران
  • شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • خشم بینندگان از صدا و تصویر بازی دورتموند-پی‌اس‌جی
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • ضرب‌الاجل رژیم صهیونیستی برای تخلیه ساکنان شرق رفح